Sunday, June 25, 2017

Treårskalas med paw patrol-tema

Paw Patrol är ett kärt tema när det kommer till Tobias, som på tisdag blir tre år. Trots det, valde vi att fira honom med släkt och vänner idag redan med Paw Patrol som huvudtema.
Tårtan var glutenfri och fylld med vaniljmoussé, mascarpone, grädde, hallon, jordgubbar och hallonsylt. Täckt med smörkräm och sockerpasta. 
Texten och bilden lyckades min man designa för att byta ut original texten "Paw Patrol" till "Tobias 3". Sedan skar jag ut texten på fri hand i sockerpasta.
Även om det var relativt sparsamt dekorerat så uppskattades ballongerna.
Eftersom att gästerna hade lite olika dieter, valde jag att köra med lite olika koncept (dvs inte bara smörgåstårtor). Glutenfri tonfiskpaj, skink- och baconsmörgåstårta och en vegetarisk pastasallad fick stå för den salta sidan. 
På den söta sidan fanns det förutom tårtan, en glutenfri choklad cheesecake, glutenfria kokosbollar, glutenfri mördegskakor, glutenfri chocolate chip muffins med chokladfrosting, fruktkoppar och marschmallowstickor doppade i candy melts.
Och eftersom att temat ändå var hundar passade vi på att göra det realistiskt.
Lillebror var dock mest förtjust i fruktkopparna, jag tappade till slut räkning på hur många han vräkte i sig.No comments:

Post a Comment