Jag arbetar på ett internationellt
företag och eftersom att vi hade några indier på besök här i Vasa
bestämde vi oss för att ordna ett teambuilding evenemang.
Alla bidrog till evenemanget på olika
sätt och min lott blev att göra en smörgåstårta som lämpar sig för
veganer. Fint! Jag som aldrig hade gjort en smörgåstårta.
Det blev en smörgåstårta med diverse grönsaker som fyllning. Tårtan blev uppskattad och lär till och med ha smakat riktigt bra, själv höll jag mig dock på avstånd.
Botten:
Bröd
Bröd
Fyllning 1:
2 st avokado
1 st citron (1/2)
1 st äpple
1 st Purjolök (0.5 dl)
1 burk skivade gröna oliver (10 st)
1 burk kvarg (0.75 dl)
salt
2 st avokado
1 st citron (1/2)
1 st äpple
1 st Purjolök (0.5 dl)
1 burk skivade gröna oliver (10 st)
1 burk kvarg (0.75 dl)
salt
peppar
Fyllning 2:
Riven morot (3 dl)
1 burk Crème fraiche (5 msk)
1 st purjolök (1 dl)
riven Halloumiost (1.5 dl)
1 paprika (1 dl)
Riven morot (3 dl)
1 burk Crème fraiche (5 msk)
1 st purjolök (1 dl)
riven Halloumiost (1.5 dl)
1 paprika (1 dl)
Täckning:
1 burk Philadelphiaost (150 g)
Garnering:
Salladsblad
squash
Vindruvor
Kivi
Körsbärstomater
Salladsblad
squash
Vindruvor
Kivi
Körsbärstomater
Apelsin
No comments:
Post a Comment